بلاگ > راه اندازی فروشگاه مصالح ساختمان + درصد سود فروش مصالح ساختمان

راه اندازی فروشگاه مصالح ساختمان + درصد سود فروش مصالح ساختمان

راه اندازی فروشگاه مصالح ساختمان

فهرست مطالب

زمان مطالعه: 11 دقیقه

فروشگاه‌ مصالح ساختمان به عنوان یک فرصت تجاری پر بازده در دنیای امروز مطرح می‌شود. با گسترش روزافزون صنعت ساخت و ساز، راه‌اندازی فروشگاه مصالح ساختمانی نیازمند برنامه‌ریزی دقیق و آگاهی از جامعه مخاطب هدف است. در این مقاله، به بررسی گام‌های کلیدی برای راه‌اندازی و مدیریت یک فروشگاه مصالح ساختمانی می‌پردازیم. در ادامه پرفروش‌ترین مصالح و تجهیزات ساختمان و میزان سودآوری آن‌ها را بررسی خواهیم کرد.

معرفی شغل مصالح فروشی

فروشگاه مصالح ساختمان کسب و کاری است که در آن خرید و فروش مصالح یا تجهیزات ساختمان انجام می‌شود. فردی که اقدام به راه اندازی مصالح فروشی یا فروشگاه مصالح ساختمان می‌کند، آشنایی کاملی با انواع مصالح ساختمانی و نیازهای موجود در بازار این صنعت دارد.

از این رو می‌تواند مصالح و تجهیزات یا تاسیسات ساختمانی را به صورت عمده از کارگاه‌های تولیدی و یا معادن اصلی با قیمت مناسب خریداری کند. با توجه به اهمیتی که مصالح در صنعت ساخت و ساز دارند راه اندازی مصالح فروشی ایده‌ای عالی جهت شروع یک کسب و کار پر درآمد است.

مراحل راه اندازی فروشگاه مصالح ساختمان 

مراحل راه اندازی فروشگاه مصالح ساختمان

    1. یک برنامه تجاری دقیق تدوین کنید.

برنامه‌ریزی و تدوین طرح تجاری پیش از شروع فعالیتتان بهترین استراتژی برای رسیدن به اهداف است. بنابراین اگر شما مدیر یک کسب و کار تازه نفس هستید و قصد دارید در یک بازه زمانی مشخص به اهداف تعیین شده برسید حتما نیاز به یک برنامه مالی و تجاری دارید.

طرح تجاری یا بیزینس پلن یک نمای کلی از آینده کسب و کار و نحوه تارگت بندی برای دستیابی به اهداف خرید و فروش را توصیف می‌کند. از این رو پیشنهاد می‌کنیم حتما برای کسب و کار خود طرح تجاری مناسب را تدوین کنید و در این مسیر از افراد با تجربه و خبره مشورت بگیرید. چرا که کسب و کارهای زیادی به دلیل نداشتن طرح مناسب شکست خورده‌اند. در یک طرح تجاری موفق موضوعات زیر مطرح است:

  • تعیین ساختار فروشگاه مصالح ساختمان
  • تعیین اهداف از فروش مصالح و تجهیزات
  • بررسی و آنالیز مداوم رقبا
  • تحقیقات بازار و کسب اطلاعات از نیاز و سلیقه خریدار
  • بررسی مشکلات و موانع احتمالی
  • بررسی هزینه‌های راه اندازی کسب و کار و بودجه مورد نیاز 

    2. مکان مناسبی برای راه اندازی فروشگاه مصالح ساختمان انتخاب کنید.

یکی از اولین گام‌ها در راه‌اندازی یک فروشگاه مصالح ساختمانی، انتخاب مکان مناسب است. مکانی که به اندازه کافی دسترسی‌پذیر برای مشتریان باشد و امکانات لازم برای فعالیت یک فروشگاه را داشته باشد. همچنین انتخاب مکان با توجه به موقعیت جغرافیایی، دسترسی به منابع مورد نیاز و امنیت محیط بسیار حائز اهمیت است.

    3. موقعیت جغرافیایی مصالح فروشی شما مهم است.

مکان فروشگاه مصالح ساختمانی باید در منطقه‌ای باشد که دسترسی آسان به مشتریان و تامین مصالح ساختمانی از منابع معتبر و به‌ روز داشته باشد. هم چنین، فاصله مکانی تا مراکز شهری و محلات مسکونی می‌تواند تأثیر مهمی در انتخاب مکان داشته باشد.

به مشتریان و پروژه‌های در حال ساخت دسترسی داشته باشید. یک فروشگاه مصالح ساختمانی باید در نزدیکی مناطقی قرار گیرد که نیاز به مصالح ساختمانی دارند. بررسی بازار و نیازهای مشتریان می‌تواند کمک کند تا مکانی مناسب بازاریابی شود.

    4. امکانات و امنیت فروشگاه را در نظر بگیرید!

مکانی که برای راه‌اندازی فروشگاه انتخاب می‌شود، باید دارای امکانات لازم مانند برق، آب، فضای کافی و … باشد. همچنین باید از نظر امنیتی قابل قبول باشد تا مشتریان و کارکنان بتوانند با آرامش به فعالیت‌های خود ادامه دهند.

    5. مصالح ساختمانی مناسب وضعیت فروشگاه انتخاب کنید.

تنوع و کیفیت مصالح ساختمان می‌تواند باعث جذب اعتماد مخاطب و افزایش فروش می‌شود.

بعد از انتخاب مکان، گام بعدی انتخاب مصالح مناسب است. موفقیت یک فروشگاه مصالح ساختمانی بسیار وابسته به تنوع، کیفیت و قیمت مصالح عرضه شده است.

  • تنوع محصولات برای فروش بیشتر به شما کمک می‌کند.

فروشگاه باید محصولاتی را ارائه دهد که نیازهای مختلف مشتریان را بپوشاند. از جمله مصالح مورد نیاز می‌توان به سیمان، آجر، گچ، شن و ماسه، فولاد، ورق‌های ساختمانی و … اشاره کرد.

  • کیفیت مصالح ساختمان اعتماد و وفاداری مشتری را جلب می‌کند.

کیفیت مصالح ارائه شده بسیار مهم است. مشتریان به دنبال مصالح با کیفیت و استاندارد هستند که به طول عمر و کارایی ساختمان آن ها افزوده کند.

    6. منظم و جذاب بودن فضای دکوراسیون

فضای فروشگاه باید منظم و سازماندهی شده باشد تا مشتریان به راحتی بتوانند محصولات مورد نیاز خود را پیدا کنند. آرایش مناسب کالاها و ارائه آن‌ها به شیوه‌ای جذاب می‌تواند تجربه خرید را برای مشتریان بهبود بخشد. با رعایت اصول طراحی و چیدمان داخلی، فروشگاه شما به یک مقصد پرطرفدار برای خرید مصالح ساختمانی تبدیل خواهد شد.

    7. تبلیغات و بازاریابی را دست کم نگیرید!

یکی از عوامل مهم در موفقیت یک فروشگاه مصالح ساختمانی، استفاده از استراتژی‌های تبلیغاتی و بازاریابی مناسب است. تبلیغات و روش‌های بازاریابی صنعتی درست می‌تواند به جذب مشتریان جدید، افزایش فروش و توسعه کسب و کار کمک کند. برای کسب اطلاعات بیشتر می‌توانید مقاله بهترین روش‌های بازاریابی صنعتی را مطالعه کنید.

    8. در رسانه‌های اجتماعی فعال باشید!

با توجه به رشد فراوان استفاده از شبکه‌های اجتماعی، تبلیغات در این شبکه‌ها یکی از روش‌های موثر برای جذب مشتریان است. ایجاد صفحات فروشگاه در شبکه‌های اجتماعی فضای مجازی، تولید پست‌های جذاب و ایجاد تعامل خوب با مشتریان می‌تواند به معرفی شما و شناخت فروشگاه کمک کند. سعی کنید در مسیر  راه انازی فروشگاه مصالح ساختمان از همه پتانسیل صفحات اجتماعی استفاده کنید. از تولید محتوای خلاقانه تا استوری‌های تعاملی همگی اثرگذار است. هم‌‌چنین گروه‌های واتساپی یا چنل‌های تلگرام و ایجاد لینکدین در روند جذب مشتری بیشتر به شما کمک قابل توجهی خواهد کرد.

    9. تبلیغات آنلاین و آفلاین منظمی داشته باشید.

بنر تبلیغاتی و بازاریابی در وب‌سایت‌های مرتبط

استفاده از تبلیغات آنلاین مانند تبلیغات گوگل، بنرهای تبلیغاتی و تبلیغات در وب‌سایت‌های مرتبط می‌تواند به افزایش دیده شدن راه اندازی فروشگاه مصالح ساختمانی در میان مشتریان هدف کمک کند. هم‌چنین استفاده از تبلیغات آفلاین مانند تبلیغات رادیویی، تلویزیونی و پوسترهای تبلیغاتی نیز می‌تواند به افزایش شناخت محصولات در جامعه کمک کند.

    10. ارتباط مستمر و موثری با مشتریان برقرار کنید.

ارتباط مستمر با مشتریان و پاسخگویی به سوالات و نیازهای آن‌ها می‌تواند به ایجاد رابطه مثبت با مشتریان کمک کند. ایجاد برنامه‌های ویژه و تخفیف‌های خاص برای مشتریان نیز می‌تواند به افزایش وفاداری آن‌ها به فروشگاه کمک کند.

با استفاده از استراتژی‌های تبلیغاتی و بازاریابی مناسب، فروشگاه مصالح ساختمانی شما می‌تواند به یک نام آشنا و مورد اعتماد در بازار تبدیل شود.

    11. ارائه خدمات پس از فروش

یکی از عوامل مهم در جلب رضایت مشتریان و افزایش وفاداری آن‌ها، ارائه خدمات پس از فروش با کیفیت است. مشتریان به دنبال اطمینان از اینکه پس از خرید، به خدمات و پشتیبانی لازم دسترسی دارند.

    12. مشاوره فنی پیش از خرید مصالح 

ارائه مشاوره فنی برای مشتریان در مورد استفاده صحیح از محصولات و راهکارهای مناسب برای نیازهای ساختمانی آن‌ها، می‌تواند به افزایش رضایت مشتریان و ایجاد ارتباط مثبت با آن‌ها کمک کند.

    13. تحویل سریع محصولات

تضمین تحویل سریع و به موقع مصالح و تجهیزات به مشتریان، می‌تواند به ایجاد اعتماد و رضایت آن‌ها کمک کند. به‌ویژه در مواقع اضطراری یا پروژه‌های با زمان محدود، ارائه خدمات تحویل سریع و تضمین ایمنی حمل و نقل تا لحظه تحویل بسیار ارزشمند است.

    14. خدمات پس از فروش مطمئن

تضمین خدمات پس از فروش مطمئن و قابل اعتماد، از جمله خدمات تعمیر و گارانتی محصولات، می‌تواند به ایجاد اعتماد بیشتر مشتریان به فروشگاه کمک کند و رضایت آن‌ها را افزایش دهد.

با توجه به اهمیت خدمات پس از فروش، فروشگاه مصالح ساختمانی باید برنامه‌ها و راهکارهای مناسبی را برای ارائه خدمات پس از فروش با کیفیت و مطمئن به مشتریان ارائه دهد.

   15. قیمت‌های رقابتی ایجاد کنید.

ایجاد قیمت‌های رقابتی و منصفانه می‌تواند باعث جذب مشتریان بیشتری به فروشگاه مصالح ساختمان شما شود. تحقیق دقیق در بازار و تعیین قیمت‌های استراتژیک می‌تواند به افزایش فروش محصولات و جذب ساختمان سازها کمک کند. با رعایت همین موارد ساده،راه‌اندازی یک فروشگاه مصالح ساختمانی می‌تواند به یک تجارت پر بازده و موفق تبدیل شود.البته‌ که پیش از قیمت گذاری محصولات باید بودجه مناسبی برای راه اندازی فروشگاه مصالح ساختمان و خرید تجهیزات و تاسیسات از معادن یا کارخانه‌ها در نظر بگیرید.

هزینه راه اندازی فروشگاه مصالح ساختمانی چقدر است؟

  1. هزینه خرید یا اجاره مکان مناسب برای شروع کار

عکس

شما در راه اندازی مصالح فروشی می‌بایست بخشی از سرمایه خود را صرف خرید یا اجاره مکان برای مصالح فروشی کنید. پیشنهاد ما برای شروع کار اجاره یک مکان مناسب است چراکه اجاره سرمایه کم‌تری نیاز دارد. مکانی که برای راه اندازی مصالح فروشی اجاره کنید می‌بایست فضای کافی برای نگهداری و انبار مصالح را داشته باشد.مکان‌هایی که برای راه‌اندازی فروشگاه مصالح ساختمان منایب خواهد بود:

  • مغازه‌های کوچک، از 20 تا 50 متر مربع به‌علاوه یک انبار تقریباً در همان منطقه.
  • فروشگاه‌های بزرگ‌تر، تا 200 متر مربع مساحت کل، سطح چیدمان مصالح در این مورد می‌تواند 100-120 مترمربع باشد. در چنین فروشگاهی می‌توان ده‌ها گروه محصول را ارائه داد.
  • فروشگاه‌های بزرگ ساختمانی با فضای از 1000 متر مربع و امکانات انبارداری گسترده. در چنین فروشگاهی معمولاً حداقل ده بخش وجود دارد که می‌توانید تقریباً هر آنچه را که برای تعمیر و ساخت‌وساز نیاز دارید پیدا کنید.

     2. هزینه خرید انواع مصالح ساختمانی 

عکس

دومین هزینه‌ای که در راه اندازی فروشگاه مصالح ساختمانی دارید هزینه خرید انواع مصالح ساختمانی مورد نیاز برای شروع کار است.برای شروع کار می‌توان برخی از پرفروش‌ترین محصولات را از کارگاه‌های تولیدی یا معادن خریداری کنید و یا با توجه به سفارش و نیاز هر مشتری به صورت جداگانه خرید خود را انجام دهید.

کاری که بسیاری از فروشنده‌های مصالح ساختمانی انجام می‌دهند؛ این است که از هر کدام از مصالح مقداری را در مغازه موجود می‌کنند و با توجه نیاز هر مشتری مصالح را به صورت مستقیم از کارگاه‌های تولیدی سفارش می‌دهند و به مکان مورد نظر مشتری ارسال می‌کنند. در این صورت نیازی به اجاره انبار یا خرید مکان بزرگ برای راه‌اندازی فروشگاه مصالح ساختمان نیست. هزینه خرید انواع مصالح ساختمان می‌تواند با توجه به سرمایه شما متفاوت باشد .

مدارک و شرایط لازم برای دریافت مجوز راه‌اندازی فروشگاه مصالح ساختمان

 برای راه اندازی مغازه مصالح ساختمانی، نیاز به تهیه مدارک و برخورداری از شرایطی را دارید. در ادامه این موارد مهم را برایتان ذکر میکنیم. 

  • ارائه تاییدیه کتبی کد پستی واحد صنفی از طرف اداره پست 
  • تحویل قبوض گاز، برق و آب واحد صنفی 
  • کامل کردن گواهی امضاء و تعهدنامه محضری به وسیله دفترخانه (کپی آنها باید به مدارک پیوست شود) 
  • ارائه 12 قطعه عکس جدید در اندازه 3*4
  • تحویل مبایعه نامه اجاره نامه یا سند مالکیت عادی یا رسمی 
  • ارائه گواهی اشتغال به تحصیل و یا کپی و اصل کارت معافیت یا پایان خدمت 
  • تحویل تصویر (هر دو طرف) و اصل کارت ملی متقاضی
  • تحویل تصویر کلیه صفحات شناسنامه صاحب کسب و کار از تمامی صفحات و اصل آن
  • واریز حق عضویت در اتحادیه صنف فروشندگان مصالح ساختمانی 
  • تبعه جمهوری اسلامی بودن فرد متقاضی
  • کامل کردن فرم درخواست صدور جواز کسب

ثبت نام جهت مالیات راه اندازی مصالح فروشی

پس از راه اندازی مغازه لوازم بهداشتی ساختمان، موظف به ثبت نام در سامانه امور مالیاتی هستید. زیرا هر سال باید اظهارنامه مالیاتی مرتبط با شغل خودتان را تنظیم کرده و به این اداره بفرستید. اظهارنامه مالیاتی به کارنامه مالی گفته می‌شود که نشان دهنده عملکرد مالی کسب و کار شما در طول یکسال گذشته است. برای ارسال اظهارنامه مالیاتی باید مراحل زیر را طی کنید:

  • ورود به وبسایت سازمان امور مالیاتی به نشانی intamedia.ir 
  • مراجعه به قسمت اظهارنامه الکترونیک وبسایت 
  • انتخاب کردن یکی از موارد اظهارنامه اشخاص حقوقی یا حقیقی
  • انجام پیش ثبت نام از طریق درج شماره تلفن همراه و کد ملی
  • تکمیل جداول ترازنامه و مالی جهت مودیان حقوقی و کامل کردن جدول های اطلاعاتی به وسیله مودیان حقیقی
  • انجام ثبت نام آنلاین تا زمان اتمام مهلت تعیین شده جهت ارسال مدارک و خوداظهاری مالیاتی
  • تحلیل و بررسی کلیه دادهها و اطلاعات اظهارشده مودیان به وسیله کارشناسان حاضر در اداره امور مالیاتی
  • صادر کردن قبض الکترونیکی مالیات و واریز مبلغ آن به صورت آنلاین

بازکردن حساب بانکی تجاری برای فروشگاه مصالح ساختمان   

برای جدا کردن حساب شخصی از کسب و کارتان، باید حساب بانکی تجاری باز کنید. با انجام این کار، مدیریت شما بر روی امور مالی کسب و کارتان دقیق تر میشود. از طرفی، تراکنش‌ها در حرفه مصالح فروشی بسیار بالاست و با جدا کردن حسابها، درک درستی از هزینه های مرتبط با مغازه بدست می آورید. 

ایجاد فروشگاه اینترنتی برای فروش مصالح 

از طریق راه اندازی فروشگاه اینترنتی، می توانید تا حد قابل ملاحظه ای به افزایش فروش محصولات خود و جذب تعداد بیشتری از مشتریان کمک میکنید. برای این کار، از دو طریق می توانید اقدام کنید. یکی از آنها داشتن وبسایت و دیگری ایجاد پیج اینستاگرام است. به این ترتیب، امکان معرفی تمام محصولات خود را به مشتریان سراسر کشور دارید. 

درصد سود فروش مصالح ساختمانی

با توجه به تنوع بالای کالاها در این حرفه، سوددهی آن نیز فرق دارد. ممکن است از فروش شماری از محصولات تنها پنج درصد و در برخی دیگر تا 40 درصد هم سوددهی داشته باشید. اما، در مجموع فروش مصالح ساختمانی سود بسیار عالی داشته و در درآمد خوبی از فروش روزانه نصیبتان می‌گردد.

به علت نیاز بالای بازار به مصالح ساختمانی افراد زیادی به راه‌اندازی فروشگاه مصالح ساختمان ورود کرده‌اند. به همین دلیل باید  پیش از شروع کسب و کار خود رقبای خود را بشناسید و با روند کسب درآمد آن‌ها آشنا باشید. بسیاری از عوامل در قیمت گذاری و کسب سود ممکن به دلیل شرایط محلی شما باشد، که یکی از مهم‌ترین آن‌ها حمل و نقل است. بنابراین می‌بایست سود خود را متناسب با قیمت همکارانتان در منطقه تنظیم کنید تا بتوانید علاوه بر کیفیت مناسب، قیمت مناسبی نیز برای عرضه داشته باشید.

لیست محصولات فروشگاه مصالح ساختمان

مصالح ساده شن و ماسه، آجر و…
مصالح مرکب ملات، بتن و افزودنی بتن …
مصالح پیش ساخته دیوار بتنی، پنل گچی و…
مصالح ساختمانی درجا چارچوب درجا، بتن درجا و …
مصالح پرمصرف سیمان – بتن – آجر – میلگرد – آهن – فولاد – چسب – بتن – سنگ – ماسه – پوکه معدنی – خاک – قیر – فلز – شیشه – پلاستیک – فوم پلی استایرن (یونولیت) – گچ – چوب – کاشی و سرامیک – درب و پنجره یو پی وی سی – پودر سنگ
انواع سنگ ها سنگ های طبیعی (خام) – سنگ های غیر طبیعی
انواع چوب چوب طبیعی – چوب مصنوعی ( MDF، پلی وود، نئوپان و اچ دی اف)
انواع بتن بتن سنگین – بتن سبک — بتن متخلخل – بتن سبک هوادار – بتن با مقاومت بالا – بتن پلیمری – بتن خودمتراکم
انواع آجر آجر معمولی (آجر فشاری، آجر سفید و آجر قزاقی) – آجر سفالی (بلوک سفالی) – آجر جوش – آجر نسوز – آجر سنگفرش
آجر معمولی (آجر فشاری، آجر سفید و آجر قزاقی) – آجر سفالی (بلوک سفالی) – آجر جوش – آجر نسوز – آجر سنگفرش نوع A ، نوع B ، نوع C
محصولات فولادی (آهن آلات) تیرآهن، انواع ورق ها، انواع درب، نبشی ها، انواع میلگرد و …
انواع شیشه شیشه رنگی – شیشه دوجداره – شیشه نشکن (لمینت) – شیشه ضد آتش – شیشه سکوریت – شیشه خم – شیشه رفلکس
انواع گچ گچ سفیدکاری – گچ میکرونیزه – گچ عاج – گچ گیپتون – گچ سیوا
انواع سیمان سیمان پرتلند – سیمان رنگی – سیمان نسوز
انواع مصالح جدید بتن اسفنجی – پنل های گچی پیش ساخته – ورق پلی کربنات – کاشی حرارتی – شیشه مات شونده هوشمند – پنل کامپوزیت آلومینیومی

مزایای فروش آنلاین برای تولیدکنندگان و فروشندگان | سیوان لند

از مزایای فروش آنلاین برای تولیدکنندگان تبلیغات آنلاین است. اما شاید با خودتان فکر کنید که روشی مثل راه‌اندازی سایت و مدیریت فروش آنلاین مصالح کاری بسیار سخت و نیازمند چندین نیروی متخصص است که به طور مداوم روی این موضوع وقت بگذارند. که بله؛ درست هم فکر می‌کنید.

پس چاره چیست؟ یکی از بهترین روش های فروش و تبلیغات در صنعت ساختمان را می‌توان ایجاد فروشگاه در سایت‌هایی دانست که به طور اختصاصی در حوزه آنلاین صنعت ساختمان کار می‌کنند. و سیوان لند، یکی از آن‌هاست. سیوان لند، بزرگ‌ترین فروشگاه مصالح ساختمان است و بستری را فراهم آورده تا فروشندگان و تأمین‌کنندگان مصالح و تجهیزات ساختمانی از سراسر ایران یک‌جا در کنار هم جمع شوند. و خدمات و تجهیزات و محصولات خود را به سراسر کشور به صورت آنلاین به فروش برسانند.

البته که ثبت‌نام و ایجاد فروشگاه در «سیوان لند» را می‌توان مؤثرترین و در عین حال کم‌هزینه‌ترین روش تبلیغات در صنعت ساختمان دانست. به این ترتیب شما بدون این که زحمت و هزینه ایجاد یک سایت و سئو کردن آن را کشیده باشید، یک فروشگاه آنلاین مصالح ساختمانی خواهید داشت و می‌توانید در کنار دیگر افراد فعال در حوزه مصالح ساختمانی، مصالح خود را به نمایش گذاشته و بفروشید.

4/5 - (3 امتیاز)
پیشنهاد میکنیم این مقالات هم بخوانید

4 نظر در “راه اندازی فروشگاه مصالح ساختمان + درصد سود فروش مصالح ساختمان”

  1. سلام وقت بخیر من میخام مغازه سنگ فروشی ساختمان بزنم سرمایه اولیه چقد لازم است و اینکه آیا ب خانوم هم مجوز همون پروانه کسب داده میشود

    1. نیلوفر بردبار

      سلام وقت بخیر مریم عزیز.
      بله به بانوان هم مجوز داده میشه و در رابطه با سرمایه اولیه سنگ فروشی پیشنهاد میکنم با کارشناسان متخصص سیوان لند در تماس باشید تا اطلاعات دقیق تری در این راستا کسب کنید.
      راه ارتباطی : 09177778781

    1. نیلوفر بردبار

      سلام وقت بخیر سبحان عزیز.
      شما میتونید از طریق شماره 09177778798 با کارشناس فروش سیوان لند در ارتباط باشید و مشاوره تخصصی و رایگان در خصوص سوالاتتون داشته باشید.

ارسال نظر

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آخرین مطالب
اسکرول به بالا